Poslovni korisnici

Profesionalan "know-how" pristup. Prepustite u naše ruke svoje poslovne prostore s potpunim povjerenjem.

Sjedište vaše tvrtke neka bude uočljivo svakom prolazniku, posebno ukoliko se nalazite u industrijskoj ili gospodarskoj zoni nekog grada te je potrebno kvalitetno se istaknuti u mnoštvu tvrtki. Ukoliko još svoje povjerenje predate stručnom timu naših grafičkih dizajnera i izradi idealnog vizuala, garantiramo atraktivnu, dugotrajnu i suvremenu reklamu Vaše tvrtke.

SUVREMENO OGLAŠAVANJE

Najatraktivniji reklamni proizvodi za svaku tvrtku ili obrt prema suvremenim tehnološkim trendovima.

SVJETLEĆE REKLAME I TOTEMI

Za atraktivno uređenje eksterijera te kvalitetno i učinkovito oglašavanje. Proizvod koji je izrađen od kvalitetnih materijala te izuzetno otporan na vanjske utjecaje.

UREĐENJE INTERIJERA I EKSTERIJERA

Ponuda kompletne usluge tvrtke D-color d.o.o. po sistemu „ključ u ruke“ realizira se u adekvatnim rokovima temeljem stručnih znanja zaposlenika i dugogodišnjeg iskustva.

OSLIKAVANJE VOZILA

Sve popularniji način oglašavanja i vrlo efektivan u posljednjih nekoliko godina odličan je promotivni resurs ukoliko svoje vozilo prepustite rukama naših dizajnera i montera.

SVJETLEĆE REKLAME

Izrada i montaža svjetlećih reklama dugogodišnji je i vrlo atraktivan reklamni proizvod kod svih pravnih osoba koje su zainteresirane za reklamiranje svoje tvrtke ili obrta.

Saznajte više...
Sjedište vaše tvrtke neka bude uočljivo svakom prolazniku, posebno ukoliko se nalazite u industrijskoj ili gospodarskoj zoni nekog grada te je potrebno kvalitetno se istaknuti u mnoštvu tvrtki.

Ukoliko još svoje povjerenje predate stručnom timu naših grafičkih dizajnera i izradi idealnog vizuala, garantiramo atraktivnu, dugotrajnu i suvremenu reklamu Vaše tvrtke.

Svjetleće reklame izrađujemo u nekoliko varijanti:

  • obostrane ili jednostrane svjetleće reklame koje se pozicioniraju direktno na fasadu objekta ili na odgovarajuću podkonstrukciju na bilo kojem mjesto na objektu ili uz objekt
  • totemi koji se montiraju na tlo u adekvatno pripremljenim temeljima na ulazu u sjedište Vaše tvrtke
  • lightbox reklame
  • 3D svjetleća slova i oblici

ZIDNI VIZUALI I NATPISNE PLOČE

Opremanje svakog poslovnog prostora ovisi, osim od njegovih dimenzija, o namjeni i planu korištenja.

Saznajte više...
Ukoliko se radi o trgovačkim prostorima poput hipermarketa ili supermarketa, tada je opremanje zahtjevnije jer je u cilju da prostr bude atraktivan, ali i da kvalitetnim opremanjem privlači pažnju kupcu te mu daje određene bitne i željene informacije. Zidni vizuali u poslovnim prostorima ovog tipa svode se na izradu i montažu tzv. vekaplana ili hengera kojim je primarni cilj s veće udaljenosti ukazati kupcima i posjetiteljima što se gdje nalazi. Oni uvelike olakšavaju snalaženje u prostoru, posebice ako se radi o većoj površini. Ostale ploče u funkciji reklamnih natpisa, isticanja akcijskih proizvoda ili ostalih bitnih informacija mogu se proizvoditi i montirati na različite podloge vješanjem, lijepljenjem ili umetanjem. Kvaliteta korištenih materijala i vrsta printa garantira dugotrajnost takvih proizvoda i apsolutno zanimljiv i prodajno utjecajan poslovni prostor.

REKLAMNI PANELI – INFORMATIVNE TABLE

Brojne reklame mogu se izvesti i u formi praktičnih proizvoda koji se učestalo mogu uklanjati…

Saznajte više...
Brojne reklame mogu se izvesti i u formi praktičnih proizvoda koji se učestalo mogu uklanjati, pohranjivati odnosno koristiti po potrebi ili im se može mijenjati samo vizual prema sezonskoj ili nekoj drugoj potrebi.

A-boardi, klik-klak okviri samo su neki od popularnih i vrlo praktičnih proizvoda kojima povećavate svoju marketinšku aktivnost i svima dajete najnovije informacije o svojem poslovanju.

ZASTAVE – CERADE- MESH

Vrlo su praktičan reklamni proizvod koji je već dugi niz godina prisutan u ponudi opremanja objekata i marketinškim aktivnostima svakog od njih.

Saznajte više...
Izrada zastava u različitim dimenzijama te mogućnost izrade sličnih proizvoda, poput beach flagova omogućava vam kvalitetnu promociju čak i na terenu i u sklopu vaših terenskih aktivnosti (izlaganja, sajmova ili konferencija). Vrlo srodno tome koriste se i cerade i meshevi. Vrlo su praktični za montažu na zidove ili ograde, također u funkciji označavanja lokacije, prostora ili jednostavnog sakrivanja ili vizualnog odijeljivanja nekog dijela tvrtke. Mesh je izuzetno vjetropropustan materijal tako da i u slučaju jakog naleta vjetra neće puknuti niti se potrgati.

IZLOZI I OSTALE REKLAMNE POVRŠINE

Prozore i izloge pojedinih poslovnih prostora lijepimo adekvatnim vrstama PVC folija ovisno o namjeni i funkciji koju želimo postići.

Saznajte više...
Ukoliko se želite zakloniti od znatiželjnih pogleda tada da jedan pravi promotivni način možemo iskoristiti prozorsku grafiku, odnosno rupičastu PVC foliju koja će sakriti vidljivost unutrašnjosti prostorije, ali će vama izn„IZLOZI I OSTALE REKLAMNE POVRŠINE“utra svejedno dati kompletnu vidljivost prema van. Uz atraktivan dizajn ovakav način primjene ove folije ponovno će se svesti na dekorativnu, ali i kvalitetnu reklamno-informativnu funkciju.

OSLIKAVANJE VOZILA

Kako biste bili uočljivi i na putovanjima i u svakodnevnom pokretu, vaše službeno ili osobno vozilo može poslužiti kao prava putujuća reklama.

Saznajte više...
Naša ponuda visokokvalitetnih cast PVC folija za poluzakrivljene i potpuno zakrivljene površine omogućava dugotrajnu reklamu na vozilima. Posebno je izdržljiva na sve vremenske vanjske utjecaje. Bilo da radi o djelomičnom ili potpunom oslikavanju vozila (car wrapping) , atraktivan dizajn i kvalitetna montaža osigurat će vam pravu reklamu. Na vama je samo da se vozite.

PLAKATI – LETCI – CJENICI – BROŠURE

Onaj klasičan i vrlo jednostavan oblik promocije tvrtke, poslovanja ili neke pojedine akcije ili novosti su upravo letci, plakati ili brošure.

Saznajte više...
Iako smo odavno odmaknuli ka digitalnom oglašavanju i reklamiranju, i dalje je ovo vrlo popularan način reklame. Posebna prednost je to što ovdje možemo postići jedan bliži kontakt s osobama i ciljnim skupinama, koji i dalje nosi jednu osobniji i kvalitetniju dozu predstavljanja javnosti.

OSTALI REKLAMNI I PREZENTACIJSKI PROIZVODI

U našoj ponudi mnoštvo je jednostavnijih proizvoda koji se koriste u reklamne svrhe, a karakteristika što su prijenosti i lako skladištivi posebna im je prednost.

Saznajte više...
Roll up sistemi, pop-up zidovi i promo pultovi mogu se prema potrebi oslikavati printanim i rezanim folijama. Kod poslovnih sastanaka, prezentacija, sajmova ili konferencija uz ove proizvode nećete imati mnogo brige o svojim aktivnostima i načinu na koji ćete ih izvesti. Samo ih morate ponijeti.

KONTURNO REZANI OBLICI I SLOVA

Izuzetno povoljno, praktično i estetski ugodno je uređenje interijera i eksterijera koristeći 2D i 3D oblike izrađene od stiropora i stirodura ili u kombinaciji s ostalim materijalima.

Saznajte više…

Stvaramo za vas.

Radno Vrijeme

8:00 - 16:00

Kontakt

Telefon

+385 47 715 523

Adresa

Mala Švarča 185
47 000 Karlovac
Hrvatska