Imamo cijeli svijet na dlanu.

Cjeloživotno učenje i ljubav prema onome što radimo rezultira zadovoljstvom klijenata, a nama je vjetar u leđa za inovacije, razvoj i prosperitet budućeg poslovanja.

KVALITETA

ISO 9001:2015 Ušteda vremena, smanjenje troškova tvrtke i broja nesukladnosti te povećanje zadovoljstva zaposlenika.

OKOLIŠ

ISO 14001:2015 Savjesno planiranje, uspostavljanje, primjena i nadzor učinaka poslovanja na okoliš.

ENERGIJA

ISO 50001:2018 Podizanje svijesti cijele organizacije o upravljanju energijom u radnim procesima kao i globalnom porastu potrošnje prema smjernicama održivog razvoja.

 

SIGURNOST NA RADU

ISO 45001:2018 Provedba zdravstvene i sigurnosne politike kao ključne odrednice za razvoj poduzeća.

NAša priča

Inovativno

Profesionalno

Suvremeno

D-color d.o.o. bezuvjetno slijedi svoju prvu misao vodilju i postiže izuzetne poslovne uspjehe u području inovacija, grafičkog dizajna i produkcije, ali i u vrhunskoj kvaliteti stručnosti i obrazovanja svojih zaposlenika u svim odjelima. Tvrtka je primarno opredijeljena za izradu reklamnih proizvoda, te brandingu interijera i eksterijera.

SUVREMENA PROIZVODNJA

Dinamičan razvoj tehnologije nametnuo je potrebu za usvajanjem istih u našim radnim procesima. Materijalni resursi proizvodnje kontinuirano se nadograđuju i ažuriraju što daje najsigurniju garanciju kvalitete na konačan proizvod i uslugu.

PREPOZNATLJIVI GRAFIČKI DIZAJN

Stručnost grafičkih dizajnera kao i kontinuirano usavršavanje shodno praćenju potreba tržišta i tehnologije primarna je djelatnost tvrtke. Dobro poznavanje pravila struke od velikog je značaja za kvalitetan proces dizajna.

Novosti

Lijepe stvari treba bilježiti i pokazati. Svakodnevne inovacije i radni procesi koje izvodimo i usvajamo želimo predstaviti javnosti, užoj i široj.

D-color d.o.o. na međunarodnim sajmovima

Europski projekt „Internacionalizacija poslovanja MSP-ova“ – Širenja poslovanja na nova tržišta projekt je započet 2019. godine temeljem kojeg je tvrtka do sada sudjelovala na četiri međunarodna sajma: u Koelnu, Frankfurtu i na čak dva u Londonu. Preostala 2 sajma na...

KAKO PRAVILNO MONTIRATI FOTOTAPETU?

KAKO PRAVILNO MONTIRATI FOTOTAPETU?

Ne tako davno smo vam pisali o fototapetama i njihovoj jednostavnosti apliciranja zbog čega su one, između ostalog, vrlo sretno rješenje kod uređenja i preuređenja vašeg doma, ali i poslovnih prostora. Bez obzira služi li vam izričito u dekorativne svrhe ili neke...

NAŠI KLIJENTI

Stvaramo za vas.

Radno Vrijeme

8:00 - 16:00

Kontakt

Telefon

+385 47 715 523

Adresa

Mala Švarča 185
47 000 Karlovac
Hrvatska