O NAMA

Dobar vođa ne može biti daleko ispred svojih sljedbenika.

NAŠI VODITELJI

Naši voditelji odjela i njihovo iskustvo u radu odlika je uspjeha kompletnog poslovanja. Upravljačka znanja i sposobnost mentoriranja garantira uspjeh cijelog tima.

Duška Drvodelić

Generalni direktor

duska.drvodelic@d-color.hr
+385 95 402 4964

Vedrana Vuglešić

Direktor prodaje

vedrana.vuglesic@d-color.hr
+ 385 95 222 4964

Josip Grdić

Voditelj proizvodnje

+385 99 470 7224

Tihana Ivčić

Voditelj Dizajna

tihana.ivcic@d-color.hr
+385 99 333 4964

NAŠ POČETAK

D-color d.o.o. je tvrtka osnovana 2010.godine. Specijalizirani smo za rad u području grafičkog dizajna i produkcije, svoje uspješno poslovanje temeljimo na dugogodišnjem istraživanju domaćeg i nacionalnog tržišta što je dovelo do visokokvalitetne proizvodnje i usluga u opremanju interijera, ali i eksterijera, primarno u reklamne svrhe.

NAŠ TIM

GODINA OSNUTKA

Višegodišnji trud i postavljeni poslovni ciljevi osigurali su međunarodnu standardizaciju poslovnih procesa tvrtke četirima Međunarodnim standardima: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 50001:2018, ISO 45001:2018.
Kontinuirano istraživanje domaćeg tržišta utjecalo je na širinu proizvodnje naše tvrtke, koja se, sukladno tempu tržišta savršeno prilagođava potrebama i željama svakog klijenta. Vjerno praćenje tehnoloških razvoja i primjenjivanje istih u vlastitoj proizvodnji, dodatna je vrijednost proizvodnog procesa D-colora koji se primarno vodi ekološki prihvatljivim načelima rada. Kao prava uzročno-posljedična veza naglasak je stavljen na adekvatni stručni kadar tvrtke, odnosno kontinuirano ulaganje u ljudski faktor kroz stručne edukacije, usvajanje novih znanja i kvalitetnu komunikaciju između svih odjela.
Svoje poslovne uspjehe temeljimo na realno postavljenim poslovnim ciljevima i prilagodbi uvjetima domaćih i međunarodnih tržišta. Trud i zalaganje rezultirali su današnjim uspjesima u području inovacija, grafičkog dizajna i produkcije. Primarno smo opredijeljeni za izradu reklamnih proizvoda, zatim srodno ambijentaciji poslovnih proizvoda sukladno propisanim grafičkih standardima poslovnih klijenata te brandingu interijera i eksterijera. Naša su stručnost izrade svjetlećih reklama, totema, usluge grafičkog dizajna i grafičke pripreme te digitalizacija sukladno izmjerama u vašem ili našem angažmanu. Svoju ponudu proizvoda i usluga stvarali smo na pretpostavkama „know-how“ pristupa, stoga vrlo uspješno i danas nastavljamo svoje djelovanje na tržištu kao pouzdan i kvalitetan partner. Suradnja prema sistemu „ključ u ruke“, poznavanje potreba aktualnog domaćeg i svjetskog tržišta svakodnevno se ažurira i prati trendove. Širina asortimana zadire u apsolutno sve djelatnosti te smo zbog svega prethodno navedenog idealan i kvalitetan poslovni partner za uređenje i opremanje interijera i eksterijera.
Koristeći pogodnosti sufinanciranja unapređenja poslovanja putem brojnih programa iz europskih, državnih i lokalnih fondova, svoje smo poslovanje proširili na brojna eminentna europska i prekooceanska tržišta, a koja su nam i danas aktualna u spektru širenja poslovanja i kontinuiranog unapređenja vlastitog imidža i opravdavanja dosadašnjih referenci. Ulaganje u tehnologiju i suvremenu opremu nama je omogućilo smanjivanje rokova isporuke, a kupcima direktniji uvid u naš proizvodni i uslužni asortiman. Komunikacija i uvide koje nudimo preko naših web stranica jednostavan su i izuzetno kvalitetan način komunikacije na obostrana zadovoljstva.