Oslikavanje vozila

Vozilo koje je oslikano reklamnim grafikama i porukama je pokretna reklama
Oslikavanje vozila je idealan način promocije nekog poslovanja jer je cijena prihvatljivija od bilo koje druge reklamne površine. Uz to vozilo koje ima reklamu i aktivno sudjeluje u prometu donosi puno više potencijalnog posla od jumbo plakata koji ima jednu lokaciju. Iz toga razloga Vaše vozilo je najbolji jumbo plakat i reklama koja je u pokretu, osim ostalim vozačima vidljiva je i pješacima. Oslikavanje vozila je jedno od najisplativijih reklamiranja jer je reklama koja ne miruje, nije stavljena samo na jednu lokaciju i ne vide ju samo potencijalni klijenti na toj lokaciji. Vidljiva je puno većem broju ljudi, na više lokacija, u različito vrijeme, a nije bitno koji grad, pa čak ni koja država.
Kako bi reklama na vozilima bila učinkovita nije potrebno oslikati cijelu površinu vozila već je dovoljno samo dio vozila oslikati, istaknuti samo logo i osnovne podatke ili slogan. Nešto najbitnije što kupci trebaju vidjeti kako bi mogli znati što im nudite, ali i Vaše kontakt podatke, web stranicu i broj telefona. Uvijek se možete odlučiti i za oslikavanje Vašeg vozila u većoj mjeri i na taj način povećati uočljivost vozila i same reklame u prometu. Moguće je također i kompletno oslikavanje vozila ili full grafika.
Oslikavanje je moguće prozirnom PVC folijom, rezanom folijom u odabranoj boji, prozorskom grafikom koja je u skladu s grafikom na sjedištu tvrtke, print & cut folijom ili magnetnim naljepnicama.