Izlozi i ostale reklamne površine

Izlog je ogledalo svake tvrtke
Izlog je ogledalo svake tvrtke, mjesto koje potencijalni klijenti prvo primijete kada dođu na lokaciju na kojoj se nalazi sjedište ili prodajno mjesto. Upravo iz tog razloga mora biti uočljivo, privlačno ljudima i mora predstavljati tvrtku u pravom svjetlu.
Kada potencijalni klijenti dođu treba ostaviti dobar prvi dojam i upravo zato su samoljepljive folije odličan izbor. Mogu se iskoristiti za unutarnje i vanjsko uređenje, za oslikavanje izloga i za različite reklamne table i natpise. Odličan način za davanje osnovnih informacija o poslovanju, ali i za postizanje privatnosti na mjestima na kojima se ured ili radni stol nalazi u neposrednoj blizini izloga. Također čuva se privatnost klijenata pri boravku u poslovnom prostoru.
Izrada je moguća na različitim materijalima u mat ili sjajnim varijantama, a postavljanje na izlog ili neku drugu glatku površinu je izuzetno jednostavno.
Uz efektne folije koje služe za oglašavanje, reklamiranje i privlačenje pozornosti klijenata postoje i različite zaštitne folije. Folije koje štite od sunca, topline i UV zračenja, a preko dana se pruža i zaštita od pogleda na način da se izvana ne vidi unutra. Unutarnje folije koje se postavljaju na vanjske izloge povećavaju energetsku učinkovitost prostorija i smanjuje troškove grijanja i hlađenja. Dok vanjske folije učinkovito štite prostor od zagrijavanja, blještavila i UV zračenja.
Tisak na tekstil obuhvaća i cerade, PVC tkanine koje su pogodne za velike formate oglašavanja, za pročelja zgrada, dekoriranje scena, za jumbo plakate i ostalo. Ovakva vrsta tekstila je izdržljiva i odlična je i za unutarnje i vanjsko oglašavanje.

Osim tiska na odjeću, cerade i mesh tu je i tekstil za okvire, ruksake, torbe i vrećice. Savršen način na reklamiranje nekog poslovanja, za promotivne materijale kao što su ruksaci i torbe ili majice. Povoljan i praktičan način reklamiranja neke tvrtke.

PVC folija printabilna ili za izrezivanje

PVC folija koja može biti printabilna ili može biti konturno izrezana je idealan način za dekoraciju i podizanje izgleda svakog izloga. Odlično se uklapa u sve vrste uređenja izloga i interijera. Izrađena je od PVC materijala koji je ojačan i ne oštećuje se lako tako da je savršen izbor za unutarnje i vanjsko uređenje i oglašavanje. Ukoliko se tvrtka odluči za konturno rezane PVC folije dobiva folije koje su odmah spremne za postavljanje s prijenosnom folijom. Ovakav način rezanja PVC folije za oslikavanje izloga i ostalih glatkih površina je idealan za sitne detalje.
Postupkom krute laminacije se zaštićuje tisak na foliji kako bi se osiguralo da ne dolazi do grebanja i lakših mehaničkih oštećenja od vanjskih utjecaja.
Oglašavanje putem samoljepljive PVC folije odličan je način promocija i davanja informacija o nekoj tvrtki. Folija može biti u mat ili u sjajnoj izvedbi ovisno o potrebama i željama klijenata, može biti i različite trajnosti.
Apliciranje na staklo ili na neku glatku površinu je izrazito jednostavno i brzo. Nakon što se folija zalijepi za staklo održavanje je minimalno, dovoljno je samo obrisati foliju kako bi se uklonile nečistoće.
Ovo je osim za vanjsku upotrebu, odličan izbor i za unutarnje uređenje jer se svojim izgledom uklapa u sve vrste poslovanja.

Pjeskarena folija

Pjeskarena PVC folija je izrazito efektan način oglašavanja i promocije upravo radi činjenice da je jako otporna i jednostavna za održavanje. Grafika se lako aplicira na gotovo sve ravne i lagano zaobljene površine. Upravo zato je idealna za zaštitu od pogleda, a ujedno i za oglašavanje i promociju. Zbog efekta pjeskarenog stakla je izuzetno otporna i jednostavna za održavanje te ju je dovoljno samo obrisati kako bi se uklonile nečistoće s površine.
Na pjeskarenu PVC foliju je moguć tisak teksta ili slike. Idealna je za zaštitu privatnosti jer propušta određenu količinu svjetla, a ne propušta znatiželjne poglede. Pjeskarena folija je pogodna za izrezivanje i tako pripremljena za apliciranje na staklene stijene gdje je potrebno djelomično zaštititi od pogleda naprimjer kod sala za sastanke ili pregrada između ureda.
Pjeskarena PVC folija je savršen izbor za sve vrste poslovanja kako bi se postigao optimalan spoj zaštite privatnosti potencijalnih klijenata i radnika i davanja informacija o poslovanju.

Prozorska grafika

Prozorska grafika je PVC folija koja ima funkciju da se preko dana u prostor ne vidi , ali se vidi iz prostora u eksterijer. Kao PVC folije ima dvostruku funkciju, oglašavanja i zaštite privatnosti. Upravo zahvaljujući svojoj rupičastoj teksturi motiv je vidljiv s vanjske strane neke staklene površine poput izloga ili prozora. Ne propušta poglede s vanjske strane tako da se postiže privatnost ureda ili poslovnog prostora. Dok se s unutarnje strane prostora vidi kroz staklo kao da folija i nije postavljena. Rupičasta tekstura ovih prozorskih grafika propušta dovoljno svjetla u prostor pa bez obzira na veličinu grafike na prozoru ili izlogu ne zamračuje prostor.
Savršeno za sve vrste poslovanja i poslovnih prostora kako bi se postigla promocija uz male troškove.

Podna grafika

Podna grafika je naljepnica koja se postavlja na pod i služi za oglašavanje, podsjećanje potencijalnih klijenata na neki proizvod ili uslugu i na upućivanje potencijalnih klijenata na određeni dio poslovnice.
Moguće su različite dimenzije podne grafike i na taj način se po željama i potrebama kupaca prilagođava prostoru.
Koriste se na ulazima u tvrtku, odnosno na frekventnim mjestima gdje će svaki potencijalni kupac ili klijent vidjeti i neće moći previdjeti. Na taj način je moguće isticanje nekih posebnih akcijskih ponuda i noviteta. Podna grafika se može upotrijebiti i na ulazu u neku kategoriju poslovnog prostora, kao što je odjel u prodajnom prostoru. Pomoću podnih grafika se tako može promovirati poseban proizvod ili podsjetiti kupca na brend koji traži.
Podnim grafikama se postiže sjajan marketing i pružanje važnih informacija. Izrađene su od samoljepljive folije a površina se laminira, odnosno dodaje se protuklizna površina kako bi se spriječile nezgode. Također pruža dodatnu zaštitu koja čuva od površinskih oštećenja poput ogrebotina od hodanja ili povlačenja stvari preko njih.
Idealne su za sva javna mjesta poput prodavaonica, prodajnih centara, kolodvora, banaka ili škola. Uočljive su i pružaju odličan način promocije za gotovo svako mjesto.

Zaštitne folije za stakla

Zaštitne folije za stakla se koriste u svrhu zaštite od sunca, topline i UV zračenja. Osim toga, preko dana pružaju i dodatnu zaštitu od pogleda pa se izvana ne vidi unutrašnjost, ali ne umanjuju vidljivost prema van.
Može se aplicirati s unutarnje ili vanjske strane, a ovisno o apliciranju dobivamo željene efekte. Ukoliko se zaštitna folija za staklo postavi s unutarnje strane povećava energetsku učinkovitost prostorija i samim time smanjuje troškove hlađenja i grijanja. Ako se zaštitna folija za staklo postavi s vanjske strane stakla učinkovito štiti prostor od zagrijavanja, blještavila i UV zračenja.