Reklamni paneli - informativne table eksterijer

Reklamni paneli i putokazi su veliki i upadljivi te se lako primjećuju u prometu i na javnim mjestima
Informativne table u eksterijeru ili reklamni paneli su uvijek dobar odabir za izvor informacija o nekom poslovnom subjektu ili lokaciji. Potrebne su kako bi se istaknule bitne informacije i podaci za poslovanje kako bi potencijalni kupci i klijenti što prije došli do informacija o nekom poslovnom subjektu. Izrađuju se od čvrstih ili aluminijskih materijala kako bi izdržali vremenske uvjete kojima su izloženi i prilagođavaju se lokaciji na koju se postavljaju. Postavljaju se na način da budu što vidljiviji korisnicima i da privuku pažnju.

Panoi / putokazi

Panoi i putokazi su najbolji odabir pri označavanju položaja i lokacije nekog poslovnog subjekta. Osim imena bilo bi dobro kad bi sadržavali i neke osnovne informacije kako bi potencijalni klijenti imali neke osnovne podatke. Nakon što se utvrde želje i potrebe klijenta dogovara se boja i oblik panoa ili putokaza kako bi se poslovanje predstavilo u najboljem svjetlu. Kako se ovakve informativne table postavljaju na vanjske lokacije potrebno je da budu izrađene od kvalitetnog materijala na koji neće utjecati vanjski uvjeti, pogotovo vremenski uvjeti kao što su kiša, snijeg ili tuča. Reklamni panoi i putokazi moraju izradom biti prilagođeni klimatskom području gdje se montiraju radi različitih klimatskih karakteristika područja. Konstrukcija je napravljena od čelika ili aluminija kako bi bili sigurni da je sami temelj konstrukcije dovoljno čvrst i konstrukcije reklamnih panoa i putokaza se betoniraju u tlo kako bi se osigurala stabilnost. Najbolji način za predstaviti neko poslovanje je putem ovakvih panoa i putokaza jer su izrazito vidljivi i privlače pažnju, a ujedno i pružaju najbitnije informacije.

Građevinske table

S obzirom na pravilnik o sadržaju i izgledu ploče kojom se označava gradilište izrađujemo građevinske table za označavanje gradilišta. Postoje određeni uvjeti koje ploča mora sadržavati i na koje se mora paziti prilikom izrade, od dimenzija i materijala. Svi uvjeti prilikom izrade trebaju biti zadovoljeni kako bi sve bilo označeno po propisima.

Ploča se treba postaviti na vidljivom mjestu na ulazu u gradilište, a kod velikih gradilišta je potrebno na nekoliko mjesta postaviti. Stoga mora biti izrađena od materijala koji je otporan na koroziju i vremenske uvjete. Slova i brojevi moraju biti tiskani bojama koje su otporne na vanjske utjecaje i vremenske uvjete. Montirati se može na zid ili ogradu kako bi građevinske table bile što vidljivije, a potrebno je i da ploča bude stabilna i na pravilan način izložena.

Moguća je također i izrada prazne table koja sadrži samo nazive kategorija a podaci koji su potrebni se naknadno upisuju vodootpornim markerom.
Posebno se ističe i tisak na canvas- umjetničko platno za uređenje svih interijera i promoviranje raznih brendova.