Tekstil (zastave-cerade-mesh), odjeća s tiskom

Tisak na tekstil je popularan način reklamiranja nekog poslovanja.
Tisak na tekstil je popularan način reklamiranja nekog poslovanja. Uglavnom je to tisak na odjeću pa se tim putem sponzorira neki sportski klub ili udruga. Osim tiska na odjeću postoji i tisak na mesh, PVC materijal mrežaste strukture koji osigurava protočnost vjetra, koristi se za vanjsko oglašavanje, ograđivanje gradilišta, maskiranje izloga i slično.

Tisak na tekstil obuhvaća i cerade, PVC tkanine koje su pogodne za velike formate oglašavanja, za pročelja zgrada, dekoriranje scena, za jumbo plakate i ostalo. Ovakva vrsta tekstila je izdržljiva i odlična je i za unutarnje i vanjsko oglašavanje.

Osim tiska na odjeću, cerade i mesh tu je i tekstil za okvire, ruksake, torbe i vrećice. Savršen način na reklamiranje nekog poslovanja, za promotivne materijale kao što su ruksaci i torbe ili majice. Povoljan i praktičan način reklamiranja neke tvrtke.

Mesh – vjetropropusna PVC tkanina

Tisak na tekstil, u ovom slučaju tisak na mesh je jedan od najefikasnijih načina za vanjsku promociju i oglašavanje. Mesh tekstil je platno koje je izuzetno izdržljivo i sadrži velik broj sitnih rupica. Radi tih rupica je vjetropropusno i to je razlog zbog kojega je ovo savršen izbor za vanjsko reklamiranje. Platno ostaje očuvano prilikom različitih vremenskih uvjeta jer propušta i vjetar ali i jednu razinu svjetlosti. Tisak na tekstil poput mesha je odličan izbor za područja za koje je karakterističan jak vjetar jer usprkos vjetru ostat će neoštećena. Bez obzira na te sitne rupice, platno i dalje savršeno dobro prihvaća boje i bilo koja grafika koja se tiska na njima ostaje jakih i kvalitetnih boja.
Osim za vanjske reklame, idealni su transparenti za skele, ograde ili visoke zgrade. Predstavlja trajnije rješenje s obzirom na svoju izdržljivost. Moguće je umetanje i metalnih alkica kako bi se olakšalo postavljanje samog platna na zid, fasadu ili neku konstrukciju poput skele, a može se montirati i učvršćivati pomoću FM profila koji daju za rezultat savršeno ravno postavljenu reklamu.

Cerade

Tisak na platna uključuje i tisak na cerade. Cerada je PVC tkanina pogodna za velike formate, a pogotovo za vanjsko oglašavanje i promociju. Kako je to tkanina koja je izrazito čvrsta i kvalitetna odlična je za postavljanje na zidove i fasade. Otporna je vanjske vremenske uvjete i koristi se na skoro svim mjestima, čak i na mjestima koja su nepristupačna. Idealan je izbor za zgrade, ograde, stadione, sportske objekte, štandove ili radne prostore.

Moguća je izrada u jednom dijelu ili iz više dijelova koji se mogu međusobno spajati pa je radi toga savršena za različite dimenzije. Lako ju je za porubiti radi čvrstoće kako bi sve izgledalo besprijekorno.

Odličan je izbor i za bigboard platna, jumbo plakate i bannere na ogradama. A kako bi se olakšalo postavljanje i fiksiranje umeću se metalne alke koje je potrebno samo povezati na konstrukciju. Može se montirati i učvršćivati pomoću FM profila koji daju za rezultat savršeno ravno postavljenu reklamu.

Zastave

Nudi se mogućnost tiska na tekstil u obliku tiska na zastave kako bi se na još lakši i jednostavniji način promoviralo neko poslovanje. Moguć je tisak državnih zastava, zastava s logom kao i tisak zastava za određene udruge. Tekstilni materijal od kojega se izrađuje platno za zastave je izuzetno kvalitetan i čvrst kako se ne bi dogodilo da ga oštete vjetar ili ostale vremenske neprilike. Platno je otporno na utjecaj vlage i svjetlosti pa je odličan izbor za postavljenje vani na koplja ili jarbole, a moguće ih je naravno postaviti i interijeru.
U dogovoru s klijentima, po njihovim željama i potrebama se izrađuje predložak za zastave po kojem se na kraju tiska sama zastava kako bi sve bilo u skladu s prvotnim dogovorom.

Zastave s tiskom su jedan od idealnih načina za oglašavanje, dekoriranje, brendiranje i još mnogo toga. Kvalitetan materijal od kojega su izrađene u kombinaciji s dizajnom naših klijenata i kvalitetnim tiskom je recept za uspješno poslovanje.

Tekstil za okvire

Tisak na tekstil za okvire je još jedan od načina oglašavanja i promocije nekog poslovnog subjekta. Tekstil na koji se printa je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji su odlični za tisak i prihvaćaju boju bez razlijevanja.
Tisak na tekstil za okvire izvrsno izgleda prilikom različitih promocija. Odlično se uklapa u različite shopping centre, prodavaonice, banke, štandove i svakom unutrašnjem prostoru u kojemu je moguće istaknuti poruku o usluzi ili proizvodu koji se nude.

Dodatna pozitivna stvar koja ističe tekstile za okvire je ta što je montaža izrazito jednostavna i lako se promijeni slika u samom okviru. Dok se slika koja se izvadi može lako pohraniti i naknadno opet iskoristiti u okviru.

Odjeća s tiskom

Tisak je moguć i na odjeću što je još jedan od odličnih načina promocije i predstavljanja neke tvrtke. Na takav način tvrtka može sponzorirati neki sportski tim i tako na veoma povoljan način obavijestiti javnost o svome postojanju.

Tisak na odjeću obuhvaća različite odjevne predmete, kao što su npr majice, jakne, kape, prsluci, radne hlače i ostalo. Majice mogu biti različitih tipova, dugačkih ili kratkih rukava, ovisno o potrebama i željama klijenata. Tisak na majice je idealan način oglašavanja upravo radi jednostavnosti izrade i svoje iskoristivosti u oglašavanju i promociji. Odličan izbor prilikom sponzoriranja neke sportske momčadi koja predstavlja ime i djelatnost neke tvrtke. Uz majice moguć je tisak i na jakne različitih vrsta. Od pripadajućih jakni za kompletiranje s majicama pa do različitih zimskih jakni ili radnih jakni. Uz njih može se printati i na kabanice i vjetrovke bez obzira na debljinu i vrstu materijala. Da bi odjevni asortiman bio potpun tu se nalaze i kape, prsluci i radne hlače.
Odjeća s tiskom je, kao što je napisano iznad, jedan od idealnih načina reklamiranja uz mali trošak. Odličan način za promociju poslovanja.

Ruksaci, torbe, vrećice

Još jedan od odličnih načina za oglašavanje i informiranje o nekom poslovanju su tisak na tekstile u obliku ruksaka, torba ili vreća. Sve navedeno su stvari koje se koriste svakodnevno i uvijek su potrebne. Uz neki oblik promocije se mogu dijeliti takvi promotivni materijali kao što su torbe za kupovinu koje su praktične, a ujedno i potrebne. Odličan su medij putem kojega se vrše reklame i tvrtke rado biraju ovakav način za promociju. Izvrsno se uklapaju u sajmove, konferencije, poslovne sastanke, ali su i izvrstan poklon kupcima i klijentima.
Materijal od kojeg su izrađene je čvrst i kvalitetan i dobro prihvaća boje kako se ne bi razlijevale. Još jedna od pozitivnih strana ovakvog načina tiska na materijal je njegova ekološka održivost, smanjuje se broj plastičnih vrećica i čuva se okoliš. Gotovo svako poslovanje teži ovakvom načinu rada i odlučuje se za ovakve povoljne načine oglašavanja.