Poslovni korisnici

Profesionalan "know-how" pristup. Prepustite u naše ruke svoje poslovne prostore s potpunim povjerenjem.

Sjedište vaše tvrtke neka bude uočljivo svakom prolazniku, posebno ukoliko se nalazite u industrijskoj ili gospodarskoj zoni nekog grada te je potrebno kvalitetno se istaknuti u mnoštvu tvrtki. Ukoliko još svoje povjerenje predate stručnom timu naših grafičkih dizajnera i izradi idealnog vizuala, garantiramo atraktivnu, dugotrajnu i suvremenu reklamu Vaše tvrtke.

SUVREMENO OGLAŠAVANJE

Najatraktivniji reklamni proizvodi za svaku tvrtku ili obrt prema suvremenim tehnološkim trendovima.

SVJETLEĆE REKLAME I TOTEMI

Za atraktivno uređenje eksterijera te kvalitetno i učinkovito oglašavanje. Proizvod koji je izrađen od kvalitetnih materijala te izuzetno otporan na vanjske utjecaje.

UREĐENJE INTERIJERA I EKSTERIJERA

Ponuda kompletne usluge tvrtke D-color d.o.o. po sistemu „ključ u ruke“ realizira se u adekvatnim rokovima temeljem stručnih znanja zaposlenika i dugogodišnjeg iskustva.

OSLIKAVANJE VOZILA

Sve popularniji način oglašavanja i vrlo efektivan u posljednjih nekoliko godina odličan je promotivni resurs ukoliko svoje vozilo prepustite rukama naših dizajnera i montera.

SVJETLEĆE REKLAME I TOTEMI S LED RASVJETOM

Svjetleće reklame i totemi s led rasvjetom su dugogodišnji i vrlo atraktivan trend kod svih pravnih osoba za reklamiranje nekog poslovnog prostora i odličan je način za isticanje imena neke tvrtke.

Saznajte više…

ZIDNI VIZUALI I NATPISNE PLOČE INTERIJER

Svaki prostor treba neki detalj koji će ga učiniti posebnim. Dijelove prostora se može istaknuti koristeći različite vizuale poput fototapeta, svjetlećih elemenata i natpisnih ploča.

Saznajte više…

REKLAMNI PANELI – INFORMATIVNE TABLE

Informativne table i reklamni paneli su uvijek odličan način za pružanje informacija potencijalnim klijentima. Dovoljno su veliki i upadljivi kako bi ih se lako uočilo u prometu i ostalim javnim mjestima.

Saznajte više…

TEKSTIL (ZASTAVE – CERADE – MESH)

Tisak na tekstil je već dugi niz godina prisutan u marketinškim aktivnostima poslovnih subjekata. Iznimno je praktičan i povoljan način za promoviranje nekog poslovanja.

Saznajte više…

IZLOZI I OSTALE REKLAMNE POVRŠINE

Izlozi i prozori su ogledalo svake tvrtke i mjesto koje potencijalni klijenti prvo primjete kada dođu na lokaciju. Moraju biti uočljivi, privlačni ljudima i predstavljati tvrku u pravom svjetlu.

Saznajte više…

OSLIKAVANJE VOZILA

Kako biste bili uočljivi i na putovanjima i u svakodnevnom pokretu, vaše službeno ili osobno vozilo može poslužiti kao prava putujuća reklama. Oslikano vozilo je najisplativija reklama koja će doći do velikog broja ljudi u kratkom roku.

Saznajte više…

PLAKATI – LETCI – VIZITKE

Neizostavan dio svakog poslovanja su reklamni materijali koji ostavljaju onaj prvi dojam koji je zapravo i najbitniji. Odličan način pružanja osnovnih informacija o nekom poslovnom subjektu.

Saznajte više…

OSTALI REKLAMNI I PREZENTACIJSKI PROIZVODI

Jednostavni načini promocije nekog poslovanja ili prezentiranja novog proizvoda javnosti.

Saznajte više…

KONTURNO REZANI OBLICI I SLOVA (NESVJETLEĆI)

Odličan izbor za isticanje imena nekog poslovnog prostora koristeći 2D i 3D elemente u kombinaciji sa ostalim materijalima kako bi bili uočljivi.

Saznajte više…

Stvaramo za vas.

Radno Vrijeme

8:00 - 16:00

Kontakt

Telefon

+385 47 715 523

Adresa

Mala Švarča 185
47 000 Karlovac
Hrvatska