SVJETLEĆE REKLAME I TOTEMI s LED rasvjetom

Nova generacija svjetlećih reklama s led rasvjetom za najefektnije predstavljanje poslovnog prostora. Savršeno pristaje uz svaku vrstu poslovanja i odličan je način za isticanje imena tvrtke.

Svjetleće reklame se izrađuju po željama klijenta i izrađuju se od laganih materijala kako bi postavljanje bilo što jednostavnije. Ovakav način reklamiranja ima puno prednosti osim samog povećavanja vidljivosti tvrtke ili obrta. Moguće je birati iz širokog spektra boja i oblika. Jedna od najvećih prednosti koju nude svjetleće reklame s LED rasvjetom je velika ušteda, za ovakav način reklamiranja se koristi vrlo malo električne energije i odmah će se vidjeti ušteda na računima. Između ostalog cjenovno su pristupačne i ovakav način reklame u kratkom roku same sebe otplate. Također su radi načina izrade i materijala koji se koriste prilikom izrade otporne na sve vanjske uvjete. Efikasnost svjetlećih reklama neće umanjiti niti sunce niti vlaga i dugoročno služe svojoj namjeni, a to je predstavljanje tvrtke u najboljem svjetlu.

Jednostrane svjetleće reklame s LED rasvjetom

Jednostrane svjetleće reklame ili, kako su još poznate, light box reklame su odličan način prezentacije neke tvrtke. Ime tvrtke ili logotip su dovoljni kako bi se promoviralo poslovanje ili kako bi se postigla bolja vidljivost tvrtke. Ovakav tip reklama je izvrstan radi samog načina izrade i lakoće materijala i postavljanja na samu konstrukciju. Montaža je moguća direktno na samu fasadu ili na potkonstrukciju, ovisno o željama i potrebama klijenta.

Ovakve jednostrane svjetleće reklame, ovisno od željenog izgleda, se izrađuju od visokokvalitetnih materijala prema najvišim Europskim standardima. Za izradu se koriste izdržljivi materijali otporni na vremenske uvjete kao što su panaflex, plexiglas, polikarbonat i slični. Ne smeta im vlaga niti jaka svjetlost pa se mogu postaviti na bilo koji dio zida stoga su savršen način za reklamu svake tvrtke.

Totemi s LED rasvjetom

Totemi ili samostojeći reklamni stupci su idealni za postavljanje reklamnih natpisa ili različitih informacija. Ovakav tip reklame može biti dvostran, trostran ili čak više ako je potrebno kako bi što bolje prikazao željenu reklamu ili informaciju. Moguće ga je postaviti na bilo koju lokaciju, a konstrukcija za njih se postavlja na temelje, fronte mogu biti izrađene od panaflexa, plexiglasa ili polikarbonata. Na takav način se postiže optimalni prikaz teksta ili loga tvrtke. Materijali od kojih se izrađuju su visokokvalitetni i prema svim Europskim standardima ovisno o željama i potrebama klijenta.

Kako su totemi otporni na sve vanjske uvjete odličan su način promocije i davanja osnovnih informacija. Odgovaraju svim vrstama poslovanja i pogodne su za sve lokacije i poslove.

3D svjetleća slova i oblici i konturne svjetleće reklame

3d svjetleća slova i oblici se sastoje od više pojedinačnih slova koja stvaraju željeni natpis ili dizajn. Slova ili oblici mogu biti jednake veličine, ali mogu biti i različitih veličina pa se postiže dinamičnost i privlači se pažnja. Namijenjena su jasnom označavanju imena i lokacije neke tvrtke jer su vidljiva iz daljine. Većinom se koriste na samim zgradama ili na ulazu u poslovni prostor.

Izrada je moguća u svim željenim dimenzijama, formatu slova ili veličini. Svako slovo se izrađuje samo za sebe što dodatno naglašava sam natpis. Linije reklame prate konturu slova ili logotipa koji je izrađen. Montaža je moguća na samu fasadu direktno ili na potkonstrukciju ako je potrebno.