Konturno rezani oblici i slova (nesvjetleće)

Odličan izbor za isticanje imena nekog poslovnog prostora
Konturno rezani oblici i slova su odličan izbor za isticanje imena nekog poslovnog prostora. Popularan su izbor jer ukazuju na lokaciju iz daljine. Moguće je koristiti rezane oblike i slova od stirodura koji je izdržljiv i lagan. Ovaj se materijal koristiti za sve veličine i formate reklamnih oblika. Dibond slova i oblici su izrađeni od dibond ploča koje su zapravo aluminijske ploče koje su spojene slojem polietilena kako bi bile još čvršće. Također su očvrsnuta smjesom koja sprječava deformacije od vremenskih uvjeta i udaraca tako da pružaju kvalitetan i efektan izbor.
Osim oblika od stirodura i dibonda, može se odabrati i reklama od plexiglasa koji je iznad svega materijal poznat po svojoj čvrstoći dok je ujedno jako lagan. Upravo zato je savršen za istaknuti neki dio prostora ili označiti ime poslovnog objekta.

Stirodur (moguće osvijetliti reflektorima)

Konturno rezani oblici i slova od stirodura su odličan izbor za sve formate i veličine. Stirodur je povoljan i izdržljiv materijal koji je lagan za postavljanje i bojanje. Moguće ga je i dodatno osvijetliti odgovarajućom rasvjetom i tako postići željeni efekt. Radi izdržljivosti materijala oblici se mogu napraviti u različitim debljinama slova te se na taj način može dobiti i 3d efekt. Stirodur je materijal koji se koristi za različite svrhe jer je lagan i čvrst, a kako je otporan na vanjske uvjete savršen je materijal za izradu reklama i dekoracija.

Oblici i slova od stirodura se mogu koristiti kao unutarnje i vanjske reklame i dekoracije. Materijal je vodootporan tako da na njega ne utječu vanjski uvjeti poput kiše, snijega ili sunca. Također odlično prihvaća boju pa je moguće birati iz širokog spektra boja koje su savršene za vaše poslovanje.

Dibond slova i oblici (moguće osvijetliti reflektorima)

Reklame napravljene na dibond pločama su izuzetno izdržljive i odlične za različite formate. Dibond ploče su izuzetno kvalitetan materijal koji je napravljen od aluminijskih ploča koje su spojene unutarnjim slojem polietilena i očvrsnute smjesom koja sprječava deformacije. Zbog svoje dodatne čvrstoće vremenski uvjeti ne utječu na ove ploče tako da se mogu upotrebljavati za reklame koje će biti dugoročno na jednoj lokaciji. Također kako se sastoje od aluminijskih ploča otporne su na koroziju i abraziju materijala.
Također svi oblici i slova koji su izrađeni od dibond ploča se mogu dodatno osvijetliti. Oblici od dibond ploča se mogu osim za reklamne panele koristiti i za različite izložbene štandove i samostojeće znakove.

Plexiglas slova i oblici

Slova i oblici koji se izrade od plexiglasa su idealna za sve reklame radi svojih svojstava. Plexiglas je materijal koji se da lagano rezati i savijati, može biti raznih boja i može imati različite nivoe propustljivosti svjetla. To su ploče koje imaju veliku otpornost na udarce dok su s druge strane izuzetno lagane i savršene za velike reklamne oblike i slova.

Ukoliko je potrebno moguće ih je i osvijetliti kako bi sama reklama bila još vidljivija iz daljine. Kako je materijal sam po sebi čvrst a lagan postavljanje na samu fasadu ili na potkonstrukciju je jednostavno. Osim na vanjskim prostorima na zgradama i ulazima, slova i oblici od plexiglasa su odlična dekoracija štandova i opreme, također za različite unutarnje dekoracije. Još jedna prednost ovog materijala je što se lako recikliraju pa su sama po sebi ekološki prihvatljivo rješenje.