USLUGE

Inovativno. Profesionalno. Suvremeno.

O USLUGAMA

Naši djelatnici vrhunski vladaju osnovnim i novo stečenim znanjima iz područja grafičkog dizajna, priprema, rada na strojevima i protokolima na montažama. Poznavanje standardizacije i poslovnih protokola svakog klijenta glavni je uvjet za uspješnu suradnju, kvalitetnu isporuku i širenja poslovanja ka ostalim tržištima, obzirom da se kvalitetan rad daleko prepoznaje. Koristimo svaku priliku za stjecanje novih iskustava i stručnih znanja čime paralelno oplemenjujemo svoj poslovni portfelj, a time dobivamo mogućnost i širenja proizvodnje.

Izmjere, digitalizacija, ambijentacija

Print

Grafički dizajn

Grafička priprema

Grafička dorada

Montaža/demontaža

Osim istaknute ponude naših proizvoda i usluga po sistemu „ključ u ruke“ svoje usluge nudimo i u zasebnim aranžmanima. Uz vas smo u cijelom procesu i pratimo vaše želje i potrebe. Od prvotnih izmjera vašeg, možda i nezavršenog objekta, do digitalizacije i konačne ambijentacije, stojimo na raspolaganju za sve vaše potrebe. Odlika naše usluge printa je visokokvalitetna tehnologija i strojevi koji udovoljavaju i najzahtjevnijim kriterijima, a sam proces je efikasan i brz čime se smanjuju rokovi isporuke, a toneri i korištene boje za tisak udovoljavaju načelima ekološke osviještenosti.

Stručnost grafičkih dizajnera pojednostavnjuje proces odabira i potvrde samog dizajna na željenom proizvodu, što kod poslovnih partnera te jednako i kod privatnih osoba. Izuzetno dobro poznavanje standardizacije poslovnih prostora i zakonskih odredbi kod pojedinih segmenata olakšava i samom klijentu poslove vršenja opremanja poslovnog prostora i čitavih objekata. Adekvatni programi za rad temelj su odjelu dizajna i za samu grafičku pripremu. Obzirom na složenost naše proizvodnje izuzetno je jednostavno raditi u dobro povezanim odjelima i kvalitetnoj komunikaciji. Priprema odabranog dizajna za print prilagođava se ovisno o svrsi konačnog proizvoda te se tako ona pravilno upućuje na izradu (tisak) na adekvatnom stroju – izvrsnost rezolucije vizula, izrada u segmentima, kvaliteta i trajnost boje, kvaliteta brzina ispisa, količina ispisa, širina ispisa (materijala) te vrsta materijala koji se tiska.

Prije same isporuke brinemo o kvalitetno izvršenoj grafičkoj doradi koja je temelj kontrole kvalitete prije no što naši proizvodi krenu ka klijentu. Prezicnost u obradi proizvoda nakon tiska, adekvatno rukovanje istima i priprema za isporuku odnosno montažu konačan su korak naše kvalitete proizvodnje. Ukoliko se radi i o montaži u našem aranžmanu, osim garancije koju dajemo na samu izvedbu, u ovoj opciji u potpunosti rasterećujemo klijenta te brinemo o konačnoj isporuci „proizvoda“ koju je naručio. Spretnost, preciznost i iskustvo rada na terenu i samim montažama koje su, kao i naša djelatnost, iznimno specifične, garantiraju uspjeh u okončanju svakog poslovnog projekta.

Dugogodišnje iskustvo u djelatnosti tiska velikih formata, ali i intelektualnim uslugama ljudskog kadra, uz vlastitu suvremenu tehnologiju, cjenovnu konkurentnost i inovativne ideje i rješenja garancija su obostranog zadovoljstva i dugogodišnje buduće suradnje. Naše iskustvo u predlaganju adekvatnih rješenja za vas

Stvaramo za vas.

Radno Vrijeme

8:00 - 16:00

Kontakt

Telefon

+385 47 715 523

Adresa

Mala Švarča 185
47 000 Karlovac
Hrvatska