U ovo predblagdansko razdoblje koji svi iščekujemo s veseljem, jedva čekamo ukrasiti svoje domove različitim blagdanskim dekoracijama. Želimo i u svojim domovima dočarati radost blagdana i ljepotu ovih zimskih dana. Dok željno čekamo prvi snijeg pahuljice možemo pronaći na različitim mjestima. Tako i u ovom poslovnom prostoru zimski ugođaj dočaravaju naše viseće 3d pahuljice.

Pahuljice su izuzetno lagane i savršene za ovakve prostore. Lagan, a čvrst materijal je odličan izbor za zimske ukrase poput ovoga kako bi se svaka linija jasno vidjela i kako bi bili jednostavni za postavljanje. Pahuljice su izrađene od stiropora koji može biti različitih debljina i dolaze u bijeloj boji. Osim bijele boje moguće je izabrati i ostale boje po želji, a također je moguće ubaciti i šljokice na motive kako bi bili još uočljiviji. Materijal je odličan jer je, osim što je lagan, izuzetno čvrst i svaki detalj pahuljice se može jasno prikazati. U ovom slučaju su pahuljice postavljene da vise sa stropa kako bi bolje prikazale svoj ples. Svugdje mogu biti postavljene na takav način, ali se mogu i zalijepiti na zid ili postaviti da stoje na nekoj podlozi kao što je obiteljski stol ili polica. Lagane su za održavanje jer je dovoljno samo skinuti prašinu koja se nakupi na njima i opet su kao nove. Uklapaju se u svaki prostor i nisu dekoracija koja se može iskoristiti samo u kratkom periodu, za blagdane, nego su odlične za cijelu zimsku sezonu.

Na ovaj način možemo prizvati dašak blagdanskog duha i zimskih radosti ovim dekoracijama bez izlaska na hladnoću i niske temperature. Bez obzira na vremenske uvjete, u svom domu možete uživati u predivnim snježnim pahuljicama.