Posljednji u nizu sajmova koji prema planu posjećujemo je „Bar & Restaurant Expo 2022“, a održava se u Las Vegasu. U gradu koji „nikad ne spava“ odlučili smo predstaviti svoju liniju proizvoda namijenjenih brendiranju interijera, a koji su vrlo popularni zbog svog jednostavnog korištenja i vrlo praktičnog skladištenja. Canvas, kapaline i forex slike glavna su ponuda na ovom sajmu, ali spremili smo i dodatne opcije za sve ljubitelje suvremeno opremljenih ugostiteljskih interijera.

Već prepoznatljiva širina našeg asortimana ugledala je svjetlo dana i u SAD-u prije nekoliko godina kada smo sudjelovali i opremili dio Fashion Weeka u New Yorku, a pozitivan feedback bio nam je inspiracija i vjetar u leđa za okretanje prema tom tržištu. Period pandemije svima je bio, u najmanju ruku izazovan, međutim i ovaj projekt uspješno privodimo kraju.  Ali, vo nije kraj – ovo je jedan početak potpuno nove priče za D-color!

Mi smo se već smjestili, a u galeriji pogledajte mali dio onoga što smo do sad obišli.

Posjetite nas na sajmu 22. i 23.ožujka u Las Vegas Convention Center , a svi koji niste „usput“ pratite nas na društvenim mrežama

Zaželite nam sretan put!