D-color team uvijek radi na razvitku novih ideja i proizvoda kako bismo uvijek imali nešto novo u ponudi. Prvenstveno ulazimo u taj proces uzimajući u obzir potrebe naših klijenata. Tako smo i ovaj put realizirali ideju s nabavom laserskog stroja te u našu ponudu uvodimo lasersko rezanje i graviranje.

Naš novi asortiman uključuje lasersko rezanje punog drveta, MDF ploča, šperploča, također pleksiglasa i stakla. Osim laserskog rezanja moguće je i graviranje na svim tim materijalima. Uveli smo te novitete kako bismo našu ponudu učinili još bogatijom, a samim time i razveselili naše postojeće i buduće kupce. Takvim ukrasima postavljenima na zid ili ne neku podlogu možete svoje domove i poslovne prostore dovesti na još višu razinu. Također takvim ukrasima svim prostorima ili proslavama možete dati svoj osobni pečat. Mi imamo tu čast surađivati s Vama i sudjelovati u stvaranju nezaboravnih uspomena i jedinstvenih personaliziranih poklona.

Pratite novitete u našoj ponudi i pridružite nam se i u ovoj avanturi otkrivanja koliko zajedno možemo biti kreativni i inovativni.