Danas vam želimo pobliže predstaviti našu vrlo popularnu i uistinu atraktivnu ponudu. Naš web shop kojim se sve više ponosimo krasi nešto što nas zbilja može istaknuti u moru web stranica, a vama dopušta da sami izrazite svoju kreativnost uz našu stručnu pomoć. To je opcija „Učitaj svoju fotografiju“. Ovim načinom omogućili smo vama, dragi naši, da samostalno personalizirate svoju fotografiju i izaberete sve što se tiče njene izrade.

Želimo istaknuti da smo poželjeli odmaknuti od klasične personalizacije proizvoda i omogućiti svima vama da dodate jednu emocionalnu notu cijeloj priči. Na kraju krajeva, sve stvaramo za vas i za vaše bližnje. Svaka vaša fotografija nosi jedan mali dio prošlih uspomena, zato zašto ih ne ovjekovječiti baš na ovaj način? Neka inspiracija bude vaša. Sigurni smo da imate prekrasne fotografije sa putovanja s dragim osobama, fotografije trenutaka koji su vama zanimljivi i srcu dragi; od puhanja svjećica na torti sa posebnih proslava rođendana do situacija punih humora, a za koje ćete samo vi znati što predstavljaju i uvijek vam tako izmamiti osmijeh na lice. Zašto biste odabrali baš one savršene fotografije poput prvog svadbenog plesa, kada možete izraditi upravo onu najsmješniju fotografiju vas i vašeg partnera? Ljepota je u jednostavnosti i svim osobnim, i ostalim ljudima, nepoznatim trenucima.

“Na fotografiji postoji stvarnost toliko suptilna da postaje stvarnija od stvarnosti.”

Alfred Stieglitz
Sve što morate učiniti je učitati željenu fotografiju i okušati se u dizajnerskim vodama s našim prekrasnim predlošcima. Pokušajte već danas ovu „napravi sam“ opciju kroz nekoliko jednostavnih koraka:

Klikom na gumb „Učitaj svoju fotografiju“ u zaglavlju naše web stranice otvarate tri opcije za usmjerenje vaše fotografije;
Odabirom usmjerenja dobivate uvid u mogućnosti odabira materijala i dizajna;
Odaberite materijal klikom na „Odaberi opciju“ gdje možete birati između četiri načina izvedbe svog proizvoda:
PVC ploča debljine 3 mm materijal je koji je maksimalno zastupljen u našoj proizvodnji, a u ovom segmentu karakterističan je za izradu naših sretnih „ploča“.
Pjenasta ploča debljine 10 mm izuzetno je lagana i zbog toga je možete staviti na bilo koje mjesto i vrlo lako prenositi.
PVC samoljepljiva folija – materijal od kojeg se izrađuju fototapete, a upute za njihovo postavljanje možete pogledati ovdje.
Canvas umjetničko platno ukoliko želite izraditi proizvod koji će odisati dozom elegancije, jednostavnosti i u vaš prostor donijeti pravu količinu umjetnosti.

Po odabiru materijala, učitajte svoju fotografiju klikom na gumb „učitaj fotografiju“. Odmah vam dajemo savjet za što boljom kvalitetom slike kao bi ispis vaše fotografije bio kvalitetne rezolucije. Fotografiju prenesite klikom na gumb koji se nalazi na desnoj strani preglednika. I ovdje imate nekoliko mogućnosti prijenosa fotografije koji vama najbolje odgovara (s ovog uređaja, Facebooka, Instagrama i slično).

Odmah možete početi s uređivanjem svoje fotografije odabirom nekih od naših predloženih filtera. Naravno, ne zaboravite nakon svog odabira stisnuti gumb „sačuvaj“.
U istom dijelu preglednika možete odabirati svoje opcije dizajniranja vlastitog proizvoda; nakon unosa primarnog teksta koji želite na fotografiji odaberite njegov font, boju te opcije zakrivljenosti teksta, okvira i slično. Ukoliko svoj proizvod želite ukrasiti dodatnim natpisom, citatom ili datumom samo kliknite na opciju „dodaj još teksta“. Po završetku najbitnije je da svoj dosadašnji uradak sačuvate klikom na „spremi dizajn“.
Sljedeći gumbić koji vas čeka je onaj za uređenje pozadine i ovdje možete odabrati između naše galerije slika, svojih vlastitih spremljenih pozadina i uređenja boje. Dajte si oduška! Dizajniraj sam!

Ono što vam je preostalo je dodati svoj proizvod u košaricu kako bi mi što prije krenuli s izradom vašeg proizvoda.

Uvjereni smo da će ovo biti zanimljivo svima onima koji su već upoznati s našim proizvodima i možda bi se napokon željeli okušati kod izrade vlastite DIY ploče ili DIY fototapete, a koje su već dugo godina vrlo popularne i za poklone i za vlastito uređenje osobnog ili poslovnog prostora, za naše najmanje, ali i nešto veće. Slobodno „bacite oko“ na naše primjere ploča kako biste potaknuli vlastitu inspiraciju prije izrade svog vlastitog dizajna.

Jeste li krenuli već? Jedva čekamo vidjeti vaše uratke!