Stiglo nam je svima omiljeno predblagdansko doba godine. Samim time stigle su i prikladne zimske temperature i oblačno vrijeme. Dok svi željno iščekuju snježne pahulje i mekani bijeli prekrivač tla da uljepšaju okoliš, pobrinuli smo se da Aquatika zablista u zimskom izdanju. Ovaj jedinstveni turistički ukras Karlovca, bogat slatkovodnim vrstama, okitio je svoje izloge prekrasnim naljepnicama blagdanskih motiva.
Atraktivne naljepnice stabala i jelena prikazuju pravu idilu zimske šume. Mekana samoljepljiva PVC folija je idealna za jednostavno lijepljenje i uklanjanje. To je bitno prilikom izlaganja različitim vremenskim uvjetima kao u ovom slučaju. Fleksibilnost materijala je savršena za izloge, a oblici su konturno rezani. Nema prozirnih ili bijelih rubova niti viška materijala koji bi narušavao izgled prizora. Time se postigao oštar i detaljan izgled rogova jelena i grana drveća koji drugačije ne bi mogli biti tako izražajni. Stabla s jelenima su blagdanski motivi koji se uklapaju u cijelu priču sa slatkovodnim akvarijem čiji je cilj približiti životinjski svijet naših voda svima.
Ovu predivnu sliku zimske idile možete vidjeti ako posjetite Aquatiku i osjetite čar blagdana na poseban način koji se može doživjeti samo u gradu na četiri rijeke. Dani nam ne moraju biti prazni i siromašni kao stabla bez lišća ako provedemo poneko poslijepodne u druženju i šetnji s najmilijima. Probudite blagdanski duh predivnom božićnom pričom grada Karlovca.